Barion Pixel
0
  •  x 
Nincs termék a kosárban

SZÁLLÍTÁSI TÁJÉKOZTATÓ

Szállítás és kézbesítési információk

A szoftver termék (licenc) az online fizetés sikeres feldolgozása után 24 órán belül kerül kézbesítésre letölthető, elektronikus formában a vásárló e-mail címére, amelyet vásárláskor adott meg. A kézbesítés a legtöbb esetben (pl. reggeli, délelötti rendelések) a vásárlás napján történik. Azonban egyes esetekben, technikai okokból, túlterheltség esetén, készletezési okokból, valamint munkaszüneti napokon (hétvége, ünnepnap) elérheti a 24-48 órát. A nem elektronikus kézbesítésű termékek postai kézbesítése 2-5 munkanap a vásárló által rendeléskor megadott postacímre. Banki átutalás esetén a fizetés feldolgozása több időt vehet igénybe mint az azonnali fizetési módok esetében. A szállítási idők nem garantáltak, valamint munkanapra és munkaidőre vonatkoznak. Amennyiben a Vásárló nem tudja kivárni a szállítási időt, kérjük ne adjon le megrendelést webáruházunkban.

Olyan esetekben, amikor a Vásárlónak egy már kiegyenlített rendeléssel kapcsolatban még sincs módja, ideje a fentebb, illetve az ÁSZF 7. pontjában közölt szállítási/kézbesítési időket kivárni, úgy az Üzemeltető jogosult a szerződéstől elállni és a vételár visszatérítésre kerül.

A Vásárló a szállítással/kézbesítéssel kapcsolatos részletes információkat megtalálja honlapunkon (foxmobil.eu) a "Szállítás és kézbesítés" menüben, valamint a "Segítség (GYIK)" menü 3. pontjában, továbbá az ÁSZF 7. pontjában, és a megrendelési vissza igazoló emailben kapott tájékoztatóban, továbbá rendelési állapotát nyomonkövetheti felhasználói fiókjában is. Ezért a szállítási idővel kapcsolatos megkeresésekkel kapcsolatban az Üzemeltető jogosult késve, vagy nem reagálni.

Kérjük megrendelés leadása elött olvassa el figyelmesen az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi Tájékoztatót.

 


email.png

KAPCSOLAT

Webes ügyfélszolgálat

FB Messenger

foxmobil office

5600 Békéscsaba, Kazinczy u. 4.
email.png

KAPCSOLAT

Webes ügyfélszolgálat
FB Messenger

foxmobil office
5600 Békéscsaba,
Kazinczy u. 4.

ssl.png

© 2018-2023 foxmobil | Copyright

simplepay_bankcard_logos_left_482x40.png
simplepay_bankcard_logos_left_482x40.png