Barion Pixel
0
  •  x 
Nincs termék a kosárban

OFFICE 2016/2019 TELEPÍTÉSE

Office 2016/2019 letöltés és telepítés

Amennyiben technikai okokból sikertelen az online aktiválás (pl. elérte a maximumot...), akkor a telefonos aktiválási lehetőséget kell választani az aktiválási képernyőn és a megjelenő budapesti vagy ingyenes telefonszámot kell felhívni, majd követni az automata utasításait. A telefonos aktiváláshoz töltse le az alábbi PDF útmutatót.


PDF LETÖLTÉS:
OFFICE TELEFONOS AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ


Telefonos termékaktiválási központ telefonszámok (magyar nyelv):

Budapest: + 36 1 267 4636 (javasolt ezt hívni)
Budapest (free): + 36 80 018 749

Office 2016/2019 letöltés (Ms fiók szükséges): setup.office.com

A letöltési oldalon a megvásárolt licenc megadásával tölthető le az Office programcsomag.

Nem minden Office kiadás, illetve verzió szerezhető be a setup.office.com Office fiókon keresztül. Ilyen esetben a vásárló megkapja emailben a hivatalos Microsoft direkt letöltő linket és telepítési instrukciókat.

FONTOS:

Ha más verziójú, illetve korábbi Office csomag van a számítógépen (pl. Office365) azt előbb szükséges eltávolítani (uninstall), elkerülve az aktiválási, futtatási problémákat.

Eltávolítás: Gépház –>Alkalmazások –>Alkalmazások és szolgáltatások

A megjelenő programok listájában megkeresni minden összetevőt ami Office, mint a „Saját Office”, „Office365” vagy egyéb összetevők és rákattintva az „Eltávolítás” lehetőséget választani.

(Ha van a gépen valamilyen Office-os „aktivátor” program akkor azt is szükséges eltávolítani.)

Az eltávolítások befejezése után a számítógépet újra kell indítani.

OFFICE LETÖLTÉS ÉS TELEPÍTÉS:

Az Office 2016 programok hivatalos letöltéséhez Microsoft fiók szükséges és be kell jelentkezni a fenti letöltő oldalon (setup.office.com), azután megadni a weboldalon a termékkulcsot, amelyet vissza igazol az oldal. A letöltő oldalon létre lehet hozni a fiókot, de amennyiben már rendelkezel valamely Microsoft-os Hotmail, Outlook, Skype, OneDrive, Xbox, WindowsLive email címmel, illetve fiókkal akkor nem kell létrehozni a fiókot mert ezeket használhatod csak bekell vele lépni az oldalon. (Ha egyéb szolgáltató email címével rendelkezel akkor azzal a címmel szükséges egy fiókot létrehozni a bejelentkezési oldalon)

Ha beléptél akkor kövesd az utasításokat a telepítéshez (Ország, nyelv kiválasztása, kulcs ellenőrzése...). A weboldalon megadott termékkulcs alapján automatikusan a megfelelő verziót kínálja letöltése, csak a nyelvet kell kiválasztani.

A későbbiekben www.office.com weboldalra a fiókkal bejelentkezve webes környezetben is használhatók az Office programok egy másik számítógépen is, telepítés nélkül, online felületen (webböngészőben).

email.png

KAPCSOLAT

Webes ügyfélszolgálat

FB Messenger

Fletcom Kft.

5600 Békéscsaba, Kazinczy u. 4.
email.png

KAPCSOLAT

Webes ügyfélszolgálat
FB Messenger

Fletcom Kft.
(04-09-017045)
5600 Békéscsaba,
Kazinczy u. 4.

ssl.png

© 2018-2024 foxmobil | Copyright

 
barion-card-strip-intl__small.png